ACADEMY-Checkout-faalangst

Ik schrijf me in voor de online cursus 'Faalangst in de klas'. Na betaling krijg ik onmiddellijk toegang tot mijn persoonlijke Zonnekind Academy en kan ik meteen aan de slag met de cursus.

Gratis verzending bij aankoop van de online cursus 'Faalangst in de klas'

Het werkboek brengt triggers die faalangst uitlokken in kaart en leert het kind hiermee op een laagdrempelige manier om te gaan. Het is geen werkboek met voorschriften en gedragsregels om een kind ‘beter in de pas te leren lopen’, het werkboek leert kinderen wél hoe ze met een beetje hulp het Faalangstmonster kleiner kunnen maken.

Het werkboek is creatief vormgegeven en telt 64 kleurrijke invulblaadjes. De verschillende vragen zijn erg laagdrempelig en leren kinderen op een positieve manier omgaan met gevoelens van faalangst.

De tools die het werkboek aanreikt zijn erop gericht kinderen in staat te stellen de krachten van zichzelf en hun omgeving te zien en in te zetten om zo te komen tot een nieuwe situatie waar faalangst een minder aanwezige rol speelt. Dit bijvoorbeeld door 'groeigedachten'. Daarnaast geeft het boek duidelijk aan dat een kind er niet alleen voor staat.

Indien je de online cursus aankoopt, betaal je geen verzendingskosten voor dit boek.


19,99

Facturatiegegevens

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Academy | Faalangst in de klas  × 1 87,00
Subtotaal 87,00
Totaal 87,00 (inclusief 15,10 BTW)

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.