ACADEMY-Checkout_Zelfvertrouwen

Ik schrijf me in voor de online cursus 'Zelfvertrouwen bij kinderen'. Na betaling krijg ik onmiddellijk toegang tot mijn persoonlijke Zonnekind Academy en kan ik meteen aan de slag met de cursus.

Facturatiegegevens

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Academy | Zelfvertrouwen bij kinderen  × 1 87,00
Subtotaal 87,00
Totaal 87,00 (inclusief 15,10 BTW)
  • Maak je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Je ontvangt binnen maximum een week van ons een factuur. Gebruik de gegevens op het factuur om de betaling te voldoen. Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.