Lieve jij,

Oh wat fijn, je staat op punt om je in te schrijven voor de Faalangst Coach Training. Ik neem je mee op een 90-daags avontuur doorheen de wereld van een kind dat faalangst heeft. Op het einde van deze training ben jij in staat om écht een verschil voor deze kinderen te maken. Jou gaan ze nog héél lang met een warm hart herinneren, omdat jij er voor hun was, naar hun luisterde en hun hielp om het faalangstmonster te verslaan. 

Als het dat is wat je graag wilt, aarzel dan niet langer en doe mee! Ik beloof je een boeiende opleiding in een kleine groep waarbij ik je persoonlijk opvolg en begeleid. Dankzij de Facebook Community die bij deze training hoort, sta je er niet alleen voor en krijg je verbinding/interactie met de andere deelnemers.

Na het invullen van het deelnameformulier hieronder en de betaling, krijg je een mail toegestuurd ter bevestiging van je deelname. Een week voor de kick off krijg je verdere informatie per mail toegestuurd.

Ik kijk er nu al naar uit om met jou samen te werken!

Liefs,

Vanessa | Jouw Faalangst Coach Trainer
Founder 't Zonnekind

Bonussen_Faalangstcoach (7)

Factuurgegevens

Extra informatie

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Faalangst Coach Training  × 1 650,41 (excl. btw)
Subtotaal 650,41 (excl. btw)
BTW 136,59
Totaal 787,00

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...