faalangst kaartset (1)

Een handige tool voor thuis of in de klas of in je coachpraktijk om kinderen te helpen hun faalangstmonster te ontdekken en kleiner te maken. De kaartset zet kinderen aan om op een speelse manier stappen zetten hun faalangstmonster te confronteren en kleiner te maken.

Helaas zijn wij als kleine onderneming genoodzaakt om de verzendingskosten aan te rekenen. Verzending mogelijk naar België en Nederland (verzendkosten worden automatisch berekend). Gelieve je contactgegevens correct en volledig in te vullen zodat we de kaartset jouw richting kunnen laten uitkomen. We sturen de kaartset zo snel mogelijk jouw richting uit.

Facturatiegegevens

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Kaartset | Faalangst  × 1 20,00
Subtotaal 20,00
Verzending
Totaal 28,00 (inclusief 4,86 BTW)
Wil jij leren hoe je effectief deze kaartset kunt inzetten in je werk met kinderen?
Deze workshop is bedoeld voor alle (onderwijs) professionals van de Faalangst kaartset die willen leren hoe ze deze op een creatieve en effectieve manier kunnen gebruiken om kinderen te helpen bij het begrijpen en verkleinen van hun faalangstmonster. 
149€
  • Maak je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Je ontvangt binnen maximum een week van ons een factuur. Gebruik de gegevens op het factuur om de betaling te voldoen. Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.