faalangst kaartset (1)

Stuur me de kaartset over faalangst toe!

Een handige tool voor thuis of in de klas of in je coachpraktijk om kinderen te helpen hun faalangstmonster te ontdekken en kleiner te maken.

Een perfecte aanvulling bij het boek "Ik kan het (nog) niet: leren omgaan met faalangst). De kaartset kan je ook helemaal zonder het boek gebruiken (en omgekeerd).

Ik ontwikkelde de kaartset enerzijds omdat het gewoon superleuk is om met kaarten aan de slag te gaan en anderzijds omdat ik weet dat niet alle kinderen houden van boekjes (helaas) en het invullen ervan.

De kaartset zet kinderen aan om op een speelse manier stappen zetten hun faalangstmonster te confronteren en kleiner te maken.

Helaas zijn wij als kleine onderneming genoodzaakt om de verzendingskosten aan te rekenen. Verzending mogelijk naar België en Nederland (verzendkosten worden automatisch berekend). Gelieve je contactgegevens correct en volledig in te vullen zodat we de kaartset jouw richting kunnen laten uitkomen. Wij verzenden de pakjes steeds op donderdag.

Facturatiegegevens

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Kaartset | Faalangst  × 1 20,00
Subtotaal 20,00
Verzending
Totaal 27,01 (inclusief 4,69 BTW)

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.