online cursus hsp

Ik schrijf me in voor de online cursus 'Hoogsensitiviteit in de klas'. Na betaling krijg ik onmiddellijk toegang tot mijn persoonlijke Academy en kan ik meteen aan de slag met de cursus.

Facturatiegegevens

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Succesia | Hoogsensitiviteit  × 1 197,00
Subtotaal 197,00
Totaal 197,00 (inclusief 34,19 BTW)
  • Maak je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Je ontvangt binnen maximum een week van ons een factuur. Gebruik de gegevens op het factuur om de betaling te voldoen. Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.