academy kaartset workshop

Neem deel aan deze inspirerende workshop. Schrijf je in door het onderstaande formulier volledig en correct in te vullen. Je ontvangt automatisch een bevestigingsmail (indien nodig ook je spam even checken). We kijken er naar uit je te mogen inspireren. Je krijgt er nu - als geschenk- de kaartset gratis bij aangeboden. Deze wordt door je docente overhandigd de dag van de workshop. OPGELET: Om deel te nemen aan deze workshop is het belangrijk dat je de gelijkaardige kaartset hebt. Indien dit niet het geval is, kan je de kaartset mee bestellen en krijg je hem overhandigd tijdens de workshop.

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
[WORKSHOP] Leren omgaan met faalangst  × 1 149,00
Subtotaal 149,00
Totaal 149,00 (inclusief 25,86 BTW)
Bestel ook de kaartset indien je deze nog niet hebt
Deze kaartset is speciaal ontworpen voor professionals en ouders en biedt een laagdrempelige en speelse benadering om kinderen te helpen ontdekken wat faalangst is en hen te begeleiden bij het zetten van de eerste stappen om hun faalangstmonster kleiner te maken.
20,00
  • Maak je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Je ontvangt binnen maximum een week van ons een factuur. Gebruik de gegevens op het factuur om de betaling te voldoen. Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.